Althaia acull el Matí Al·lergològic de la societat catalana de l’especialitat

gen. 17, 2014 No Comments by

Un centenar d’al·lergòlegs d’arreu de Catalunya es trobaran demà dissabte, 18 de gener, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa en la celebració del Matí Al·lergològic de la Societat Catalana d’Al·lèrgia i Immunologia Clínica (SCAIC). La sessió, que tindrà lloc a la Sala d’actes, està organitzada pel Servei d’Al·lergologia d’Althaia.

La jornada s’estructura a través de dues taules rodones en les quals es presentaran 9 casos clínics en cada una d’elles. La primera estarà moderada per les doctores Laia Ferré i Catalina Gómez, mentre que la segona els moderadors seran la Dra. Anna Torredemer i el Dr. Agustín Sansosti.

Entre altres temes es parlarà de la toxicodèrmia per corticoides, l’anafilaxi per un laxant o l’anafilaxi a la cafeteria d’un hospital.

La inauguració tindrà lloc a les 9.30 hores i comptarà amb la presència de la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich; el director general d’Althaia, Sr. Manel Jovells; el gerent de la regió Sanitària Catalunya Central, Dr. Oriol Morera; el president de la SCAIC, Dr. Lluís Marquès; i el cap del Servei d’Al·lergologia, Dr. Santi Nevot.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet