El Montepio de Conductors acollirà una jornada sobre els canvis normatius de les pensions i donarà eines per a la planificació de la jubilació

des. 27, 2013 No Comments by

Jesús Feliu Consultors i el Montepio de Conductors han programat pel proper 14 de gener, a les 6 de la tarda, una jornada específica per explicar els canvis legislatius relacionats amb la jubilació i les pensions. L’objectiu dels organitzadors és que particulars, autònoms i empresaris puguin planificar a mig i llarg termini la seva jubilació.
La jornada, que començarà a les 6 de la tarda a la sala d’actes del Montepio de Conductors, comptarà amb la participació de professionals altament especialitzats en la temàtica de la jubilació, com és la Dra. Carolina Gala Durán, catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Autònoma, que informarà sobre les darreres reformes que hi hagut en matèria de jubilació. La segona ponent serà l’advocada Maria Àngels Sampedro, responsable del departament jurídic laboral de Jesús Feliu Consultors. En aquest cas es donarà resposta a preguntes de com es pot planificar la jubilació o bé com es pot compatibilitzar la pensió de jubilació i el treball.
La presentació de l’acte anirà a càrrec de Joan Bertran, president del Montepio de Conductors. Del col•loqui i la cloenda se’n responsabilitzarà Jesús Maria Feliu.

Uncategorized

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet