Empreses del Bages s’interessen per millorar la seva eficiència energètica

des. 23, 2013 No Comments by

Una desena d’empreses del Bages han pogut conèixer diferents tecnologies que permeten reduir el consum energètic i millorar l’eficiència. En una jornada organitzada conjuntament per la Cambra de Comerç de Manresa i i el Consell Comarcal del Bages en el marc del programa Regió Verda, s’ha explicat de manera molt pràctica els beneficis d’aplicar mesures d’estalvi i eficiència energètica en el marc de l’empresa, pel que implica de reducció de costos i sostenibilitat.

Leds i biomassa

La jornada ha comptat amb la participació de l’empresa sallentina Lednet, especialitzada en el desenvolupament de projectes d’il·luminació amb leds. La seva presentació ha servit per veure els avantatges dels leds respecte els sistemes tradicionals, entre els quals destaquen el baix consum i l’alta durabilitat. Els participants a la jornada han pogut veure in situ el rendiment de diferents sistemes d’il·luminació i comparar-ne les característiques i costos. Per la seva banda l’empresa Agrofresc, dedicada a la producció de productes làctics, ha explicat la seva experiència en la substitució del gasoil per una caldera de biomassa.

El programa Regió Verda que impulsen la Cambra i el Consell Comarcal comprèn tot un seguit d’accions amb l’objectiu de promoure l’eficiència energètica entre les empreses del territori.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet