Copèrnic i Brunea Flors guanyen el concurs d’aparadors de Nadal més concorregut dels darrers cinc anys

des. 23, 2013 No Comments by

La joiera Copèrnic, del carrer Guimerà, i Brunea Flors, de la Muralla Sant Francesc, han estat els dos establiments guardonats amb un primer premi en el 46è Concurs d’Aparadors de Nadal convocat perla Cambra de Comerç de Manresa. Copèrnic ha estat guanyador del premi del jurat, mentre que el de Brunea Flors ha estat l’aparador preferit pel públic. La resta de premiats en aquesta edició són, en els premis del jurat, la llibreria Papasseit, amb el segon premi, i SG4 Dona, amb el tercer. Els premis del públic, per la seva banda, han anat a parar a la botiga de roba infantil Nins, el segon, i a Mila’s Cake, el tercer.

L’acte de lliurament de premis ha tingut lloc aquesta tarda ala Cambra de Comerç de Manresa, amb la presència de representants dels establiments participants, del vicepresident de la Cambra, Llorenç Juanola, i de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacòs. Tots ells han fet una molt bona valoració de l’edició d’enguany del concurs, la més participada dels darrers cinc anys, i han destacat el dinamisme que ha mostrat el comerç de la ciutat en unes dates molt importants per al sector.

La 46ena edició del concurs d’aparadors de Nadal ha comptat amb la participació de 28 comerços de diferents sectors: Món Verd, Isa Decoració, Brunea Floristeria, Nins, Mengem Bages, Visual Òptica, Shop&Coffee, Personal i Intransferible, La Pomad’Eva, Pas a Pas, Sabatilles Vermelles, Mercat de Puigmercadal, Llibreria Papasseit, Mila’s Cakes, La Creadora, Consulting Image, El Cigne, A Priori, La Drogueria, Maite, Copèrnic, Perruqueria El Serrell, Juanola Photomaton, Forn de Cabrianes, Vins Tomasa, SG4 Home, SG4 Dona i Setè Cel. En l’organització i també en la composició del jurat hi han col·laborat la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, l’Ajuntament i el Cercle Artístic.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet