6a Fira de Nadal diumenge a Sant Vicenç de Castellet amb el reclam del Caga Tió a la plaça de l’Ajuntament

des. 17, 2013 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet celebra aquest cap de setmana un programa carregat d’actes previs a les festes de Nadal. Diumenge el municipi viurà la sisena edició de la Fira de Nadal amb una àmplia oferta amb una seixantena de parades d’artesans i productes de decoració i regal que tindrà el comerç obert. A les 5 de la tarda es viurà un dels plats forts del cap de setmana amb el Caga Tió a la plaça de l’Ajuntament organitzat pels Geganters de Sant Vicenç amb col·laboració de l’Associació Musical Castellet, que muntarà el Pessebre Vivent, l’entitat Ceps i Manduca, que repartirà brou, i l’escola de l’Esbart Dansaire, amb les danses tradicionals. El Caga Tió comptarà amb l’actuació de Pepsicolen. Com a novetat, aquest any es comptarà amb la col·laboració de la UBIC que oferirà vals sorpresa gentilesa dels botiguers en algunes de les bosses que cagarà el tió. Diumenge al matí els actes començaran amb la col·locació del pessebre al cim del Puig Soler (Memorial Ramon Giralt i Calsina) i també es podrà veure una exposició de modelisme ferroviari.

Dissabte, cursa de 5 km

Dissabte l’acte més destacat serà la cursa de 5 km i les mini curses infantils que organitza el Club Esquaix Atlètic Castellet a partir de dos quarts de 6 de la tarda. Els participants completaran un recorregut urbà pels carrers més cèntrics del municipi. A la nit la Coral Al Vent protagonitzarà el Concert de Nadal a Cal Soler. L’ambient nadalenc ja es farà sentir a partir de dijous amb animació i parades a la plaça de l’Ajuntament i a la plaça Clavé. Finalment, divendres es programa un taller infantil de manualitats de Nadal a la Biblioteca Municipal.  

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet