Ple al Conservatori per veure l’obra de teatre en anglès interpretada pels alumnes de Kids&Us

des. 16, 2013 No Comments by

Uns cinquanta d’alumnes del centre d’anglès Kids&Us van canviar aquest dissabte la classe per l’escenari. La platea del teatre Conservatori es va omplir per veure l’obra en anglès “The lucky break”, interpretada per 47 nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. La Danielle Balfour, professora d’anglès, teatre i dansa, amb més de 12 anys d’experiència en el sector, és la precursora del grup de teatre de Kids&Us Manresa i ha estat ella la creadora i directora de l’obra d’aquest Nadal.

L’acte va comptar amb la presència del Pare Nadal, que va recollir les cartes que els nens i nenes havien escrit en anglès. La recaptació obtinguda per la venda d’entrades, que tenien un preu simbòlic d’un euro, es va destinar ala Maratóde TV3.

Amb aquesta activitat, Kids&Us insisteix en el seu objectiu d’acostar l’anglès als més petits des de múltiples vessants, tant dins com fora de l’aula. L’escola ha desenvolupat un mètode d’aprenentatge propi que segueixen més de 40.000 nens i que es basa en el procés natural d’adquisició del llenguatge. Així, nadons de tan sols un any poden començar a entrar en contacte amb el nou idioma a partir d’activitats adaptades a la seva edat. En l’actualitat, Kids&Us té 156 centres repartits per Catalunya, Espanya, Andorra, França, Itàlia i Bèlgica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet