La quarta edició de la fira Cuida’t ja té una vintena d’estands confirmats

des. 05, 2013 No Comments by

La fira Cuida’t de teràpies naturals i alternatives ja té una vintena d’estands contractats per a la seva quarta edició, que se celebrarà al Palau Firal de Manresa els dies 15 i 16 de març del 2014. L’organització preveu que al llarg dels tres mesos que queden per a la celebració de la fira s’acabi d’omplir tot l’espai disponible. L’any passat, més de 70 expositors van escollir Cuida’t per donar a conèixer les seves activitats en matèria de medecina i teràpies naturals.

En els seus quatre anys d’existència, Cuida’t s’ha consolidat com un referent en teràpies naturals complementàries, medecina oriental i altres tècniques, tant per a professionals del sector com per al públic en general. De fet, s’ha constatat com el públic de la fira està cada cop més ben informat sobre les tècniques i productes que s’hi ofereixen. En la passada edició, Cuida’t va rebre més de 8.000 visitants.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet