Es convoca una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal de la Cambra

des. 05, 2013 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa convoca de nou el Concurs d’Aparadors de Nadal amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la ciutat en unes dates de molta activitat per al sector. Els comerços que vulguin participar-hi ja poden inscriure’s, de manera gratuïta, fins el dia 13 de desembre. Les inscripcions s’han de fer presencialment a les oficines dela Cambrao bé per telèfon al 93 872 42 22. En l’organització del concurs hi col·laboren la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa i l’Ajuntament de la ciutat.

El concurs arriba enguany a la 46ena edició amb la voluntat d’arribar al màxim de comerços i també d’aconseguir la implicació dels ciutadans. És per aquest motiu que, com ja es va fer l’any passat, tothom qui ho vulgui podrà votar pel seu aparador preferit. Les votacions es faran mitjançant una pàgina web que estarà activa entre els dies 12 i 18 de desembre. Caldrà accedir-hi des del web www.cambramanresa.com o bé a través del telèfon mòbil llegint un codi QR que lluïran els comerços participants. Amb aquestes votacions, s’escollirà el premi del públic, dotat en 150, 50 i 50 euros, respectivament, per als primer, segon i tercer classificats.

A part d’aquest, el concurs també comptarà amb un premi del jurat, dotat amb 250, 50 i 50 euros per als primer, segon i tercer classificats. El jurat, que estarà format per tres persones expertes en l’àmbit del comerç, el disseny i l’aparadorisme, farà la visita als comerços participants el dia 18 de desembre. L’endemà, dia 19, tindrà lloc ala Cambra l’acte d’entrega de premis.

En l’elecció de l’aparador guanyador es tindran en compte aspectes com l’impacte comercial, l’originalitat, la qualitat artística i artesanal i l’adequació a l’entorn. En el cas de les votacions del públic, només es podrà emetre un vot des de cada dispositiu mòbil. En l’edició 2012, en què va resultar guanyador la cafeteria La Guillermina, es van registrar prop de 600 vots.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet