El bagenc Joan Cals ha estat escollit per representar Catalunya al Consejo Estatal de las Personas Mayores

des. 05, 2013 No Comments by

Joan Cals, del Consell de la Gent Gran del Bages, ha estat escollit per l’assemblea del Consell de la Gent Gran de Catalunya com a representant català al Consejo Estatal de las Personas Mayores. Aquest Consejo és un òrgan de caràcter consultiu, adscrit al Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que impulsa la participació del col·lectiu de gent gran i que canalitza les demandes i iniciatives d’aquest col·lectiu cap a l’Administració estatal.

Entre les seves principals funcions hi ha representar les persones grans davant l’administració i institucions, formular propostes sobres polítiques adreçades a la gent gran, promoure la participació d’aquest col·lectiu en la societat, proposar la realització d’estudis i investigacions relacionats amb la situació i qualitat de vida dels avis, etc.

Joan Cals, figura cabdal en el moviment participatiu de la gent gran al Bages i a Catalunya, és delegat al Consell de la Gent Gran de Catalunya com a representant del Consell de la Gent Gran del Bages, un òrgan que depèn de l’àrea de Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Bages i que impulsa la participació de la gent gran en diferents àmbits de la societat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet