160 participants a la trobada de delegats de secundària que s’ha fet a Artés

nov. 29, 2013 No Comments by

Més de 160 alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de Grau Mitjà han participat a la Trobada de Delegats/des d’Ensenyament Secundari del Bages, que enguany ha arribat a la seva 28a edició i s’ha celebrat a Artés. En total, hi havia representats 22 centres de 13 municipis diferents.

Aquestes trobades, organitzades pel Consell Comarcal del Bages i que es fan cada any, permeten posar en contacte joves dels diferents centres perquè puguin compartir experiències. Enguany s’ha treballat i debatut el tema de l’elecció del delegat d’aula per conèixer diferències i similituds entre diferents instituts. S’ha parlat sobre les funcions i tasques dels delegats, que poden variar d’un centre a un altre; del tipus d’organització que tenen: consell de delegats, parlament verd, etc; i els joves també han pogut compartir els problemes i situacions que han d’afrontar, tant en relació amb el professorat com amb els mateixos alumnes.

La trobada d’enguany, a part de la col·laboració de l’Ajuntament d’Artés, ha comptat també amb la dels alumnes d’Animació sociocultural i turisme, que s’han encarregat de dur a terme les dinàmiques amb els participants. A més, professionals de joventut de diferents municipis han donat suport a l’activitat i han organitzat una performance per a donar a conèixer els serveis de joventut dels municipis bagencs.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet