El CFP manté obert el procés de selecció de candidats que vulguin formar-se per treballar al sector industrial

nov. 28, 2013 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica manté obert el procés de selecció de candidats que vulguin formar-se per treballar en empreses industrials de la comarca. En total, es busquen 45 alumnes per a dos cursos de preparador programador de màquina eina amb CNC i un de muntatge i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial. Es tracta de tres cursos de formació ocupacional que es preveu que s’aprovin en les properes setmanes i que comencin abans de finalitzar aquest any.

Els cursos no tenen cap cost per als alumnes i, a més, donen dret a l’obtenció d’un certificat de professionalitat, un document oficial que acredita les competències professionals d’una persona i que pot convalidar-se per crèdits d’un cicle formatiu. Aquesta nova proposta formativa del CFP s’adreça principalment a persones en situació d’atur tot i que també poden accedir-hi persones ocupades que vulguin millorar la seva qualificació.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet