Actes a Sant Vicenç de Castellet per lluitar contra la violència de gènere

nov. 22, 2013 No Comments by

Sant Vicenç de Castellet aporta el seu granet de sorra a la lluita contra la violència de gènere a partir d’aquest dissabte programant propostes al voltant de la jornada del 25 de Novembre, Dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones. Dissabte es donarà el tret de sortida amb un espectacle infantil a la Biblioteca en el marc del cicle L’Hora del Conte. El muntatge Al país de les marietes…Arriba el circ serà a les 11.30 del matí.

Dilluns, dia central

Dilluns, coincidint amb la jornada del 25 de Novembre, es recolliran els missatges fets per l’alumnat de les escoles i es llegirà el manifest a les 17.30 a la plaça de l’Ajuntament. Dijous es projectarà el documental Lliures, quan l’amor fa mal, que inclourà un col·loqui a càrrec de Rosa M. Moratonas. Serà a la sala d’actes de l’Ajuntament a les 18.30. En paral·lel, s’ha convocat el II Concurs de Poesia de Sant Vicenç de Castellet sota el títol Contra la violència de gènere.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet