Manresa acull aquest cap de setmana la primera edició del Saló de la Mascota

nov. 21, 2013 No Comments by

El Saló de la Mascota s’estrena aquest cap de setmana en el calendari firal de Manresa, amb una proposta adreçada al públic familiar i als amants dels animals de companyia. La fira se celebrarà al Palau Firal el dissabte 23 i el diumenge 24 de novembre, en horari de 10 del matí a 7 de la tarda. Entre l’oferta que s’hi podrà trobar, hi ha una àmplia varietat d’animals, procedents dels millors criadors de Catalunya degudament certificats. La fira també acollirà una exposició internacional felina, a càrrec de l’Associació Felina de Catalunya, i la primera exposició d’animals albins de l’estat.

El primer Saló de la Mascota de Manresa s’ha concebut com un espai on els amants dels animals podran veure’n i també comprar-ne. Els organitzadors calculen que hi haurà en exposició una desena de races diferents tant de gats com de gossos. A més, hi participaran diferents protectores i refugis que oferiran els seus animals en adopció. La fira també comptarà amb una zona d’aquaris, amb peixos d’aigua dolça i d’aigua marina, a més d’aus, rèptils i animals exòtics. L’oferta es completarà amb tot tipus d’accessoris i productes relacionats amb les mascotes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet