Isidre Esteve participarà a la sisena edició de la Reunió de Columna d’Althaia

nov. 21, 2013 No Comments by

Un any més, i ja en van sis, s’ha programat la cita en que traumatòlegs i neurocirurgians d’arreu de l’estat espanyol es troben a Món Sant Benet a la Reunió de Columna d’Althaia. Serà el 28 i el 29 de novembre, dos dies que serviran per compartir coneixements i avaluar les possibilitats de treballar de manera coordinada i transversal per fer un millor abordatge terapèutic de les patologies que afecten la columna vertebral. Organitzada per  la Unitat  de Columna del Departament de Cirurgia Ortopèdica i Traumatològica d’Althaia amb la col·laboració del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Mútua de Terrassa, l’edició d’enguany se centra en el tractament de la lesió medul·lar.

La reunió s’estructura en quatre taules rodones on s’abordaran l’exploració, el diagnòstic, el tractament integral, els avanços experimentals, les indicacions d’una cirurgia i les experiències reals de diferents centres  en l’abordatge de les lesions de la medul·la. Cal destacar la conferència inaugural que anirà a càrrec Isidre Esteve, motorista afectat per una lesió medul·lar, que explicarà als professionals la seva experiència.

Enguany, a més de comptar amb la participació de reconeguts traumatòlegs i neurocirurgians, també hi prendran part destacats rehabilitadors com el Cap de l’Institut Guttmann, el Dr. Joan Vidal, o el Cap de la Unitat de Lesionats Medul·lars de l’Hospital de la Vall d’Hebron, el Dr. Miguel Ángel González-Viejo.

Aquestes jornades compten amb la col·laboració del Servei Català de la Salut , la Delegació al Bages del Col·legi de Metges de Barcelona,  la Societat Catalana  de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia,  la Sociedad Española  de Cirugía Ortopédica y Traumatología, el Grupo de Estudio de Enfermedades del Raquis,  la Sociedad Española de Neurocirugía, la Sociedad Española de Rehabilitación y Medicina Física i la Societat Catalana de Rehabilitació i Medicina Física.

Cliqueu aquí per consultar el programa

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet