Polítics i tècnics analitzen les necessitats dels joves del Bages

nov. 20, 2013 No Comments by

El Consell Comarcal del Bages ha acollit la Taula Comarcal de Joventut, impulsada per la Generalitat, i dirigida a regidors i regidores i personal del Consell, per tal de detectar quines són les principals necessitats del jovent a la comarca. L’elevada taxa d’atur juvenil, les relacions sexuals de risc i l’augment de les actituds violentes són algunes de les principals problemàtiques que s’han tractat a la Taula.

La Taula Comarcal de Joventut és l’òrgan encarregat de fer el diagnòstic, identificar les problemàtiques, establir les prioritats i, finalment, elaborar les propostes en matèria de joventut a la comarca. Els resultats d’aquesta taula són elevats a la taula de joventut de la demarcació de Barcelona i a la comissió interinstitucional de joventut. En aquesta comissió, d’àmbit nacional, és on s’aproven, finalment, les propostes concretes que s’acabaran impulsant als municipis a través del Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut 2014-2016.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet