De bona gent, el món n’és ple!

nov. 15, 2013 No Comments by

NEUS ARTIGAS

Per qüestions de feina, les darreres setmanes surto sovint al carrer de diferents municipis del Bages, acompanyant un equip de rodatge per preguntar la gent  sobre el tema del reciclatge. Són matins agraïts en què coneixem pobles on potser no havíem estat gaire, on parlem amb gent de totes les edats i on ens confirmen, setmana rere setmana, que el món és ple de persones generoses, trempades i amb ganes de col·laborar per poc que se’ls demani.

Tant és que parléssim de reciclatge com de la darrera boda reial, de l’actualitat política o d’un tsunami… La majoria de persones s’aturen quan els atraques càmera en mà. Algunes s’acaben escapant per por escènica, per temor a quedar malament o perquè aquell dia no han anat a la perruqueria i les arrels canoses es comencen a veure massa… Però sabeu què? Que uns i altres, els que es queden i els que fugen, et miren als ulls i et somriuen.

Són gent dels nostres pobles i ciutats, persones que han sortit a comprar, a veure un familiar malalt, a buscar el nen a l’escola o a prendre el solet del migdia. Persones que poc s’esperaven en llevar-se que se’ls acostaria un equip de rodatge pel carrer a fer-los perdre el temps, aquest temps tan preuat, que avui sembla que se’ns escapa de les mans, i que volem retenir corrent d’aquí cap allà… Gent que, malgrat tot, està disposada a escoltar-te, a parlar amb tu, i a somriure.

Així que avui el meu homenatge va per a totes les persones que escolten, que intenten ajudar per poc que tinguin, que col·laboren amb causes solidàries, que recullen les claus que han caigut a l’àvia que passava pel costat o que et paren pel carrer per oferir-te un tiquet de zona blava que encara no estava esgotat… Deu ser que ha arribat el fred i em començo a contagiar d’esperit nadalenc, però no em puc estar de mostrar la meva gratitud a tota la bona gent que corre pel món, que és moltíssima i que cada vegada es fa notar més!

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet