El CFP comença la selecció d’alumnes per a dos nous cursos de formació ocupacional

nov. 11, 2013 No Comments by

El Centre de Formació Pràctica ha començat la selecció d’alumnes per a dos nous cursos de formació ocupacional, que encara estan pendents d’aprovació, i que s’iniciarien abans d’acabar aquest any 2013. Es tracta de dos cursos de llarga durada amb títol de certificat de professionalitat que s’adrecen principalment a persones en situació d’atur tot i que també poden accedir-hi persones ocupades. Per tal d’informar sobre els requisits que cal complir per fer-los, aquest divendres 15 de novembre tindrà lloc una sessió informativa. Serà a les 10 del matí a les instal·lacions del CFP al Palau Firal.

Els cursos que estan en fase de selecció de candidats són els de Preparador programador de màquina eina amb CNC, de 1.140 hores, i fent el qual els alumnes obtindran un certificat de professionalitat de nivell 3; i el de Manteniment i posada en marxa de béns d’equip i maquinària industrial, de 690 hores, i que permet obtenir un certificat de professionalitat de nivell 2.  El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita les competències professionals d’una persona. Un dels avantatges de disposar d’aquest certificat és que pot convalidar-se per crèdits d’un cicle formatiu.

Els cursos del CFP inclouen formació teòrica i pràctica a les instal·lacions del Palau Firal, que estan equipades amb maquinària com la que s’utilitza a la indústria real. En el cas d’aquests dos cursos, també s’inclou una part de pràctiques en empreses, amb possibilitats d’inserció laboral un cop finalitzat el curs.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet