La Cambra dedicarà la Jornada de Comerç d’enguany a parlar de com reactivar el comerç als centres històrics de les ciutats

nov. 06, 2013 No Comments by

Què cal fer per dinamitzar i reactivar el comerç als centres històrics de la ciutat i, més concretament, de la ciutat de Manresa. Aquest serà l’eix central de la 16a Jornada de Comerç de la Cambra, que tindrà lloc el proper dijous 14 de novembre, a partir de les 9 del matí, a la seu dela Cambra a l’edifici de Can Jorba. En aquesta ocasió, la jornada s’emmarca en cicle de debats del centre històric de Manresa que promou l’Ajuntament de la ciutat i té per objectiu plantejar idees i conèixer experiències d’altres ciutats que hagin tirat endavant mesures específiques per promoure el comerç als seus nuclis històrics.

Com a ponents a la jornada, participaran Jordi Bailach, director de la Direcció de Comerç i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, que presentarà el Pla d’impuls de suport al comerç que s’ha promogut des de la capital catalana. També hi haurà la ponència de Jep Rabell, director de l’Institut Municipal de Cultura d’Igualada, que explicarà el projecte “Espais del centre. Micronegocis amb aparador”, que s’ha iniciat en aquesta ciutat i que consisteix en la cessió a canvi d’un lloguer molt econòmic de locals buits del centre històric a petits comerços independents amb l’objectiu de mantenir viva aquesta zona de la ciutat i atraure-hi altres negocis.

La Jornada de Comerç s’adreça a empresaris i professionals del sector, així com a tècnics de l’administració especialitzats en aquesta àrea. Vol ser un punt de trobada de tots els agents del sector, del qual en sorgeixin idees per tal d’impulsar l’activitat comercial. Per participar a la jornada, que és gratuïta, cal inscriure’s trucant al telèfon 93 872 42 22 o bé enviant un correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. La celebració de la Jornada de Comerç és possible gràcies al conveni de col·laboració entre el Consell de Cambres de Catalunya i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet