La Cambra reprèn dimecres els tallers gratuïts adreçats a empreses del sector comerç

nov. 04, 2013 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa torna a engegar aquest dimecres el cicle de tallers de comerç, unes sessions gratuïtes de dues hores de durada en què es tracten temes d’interès per a les empreses del sector comercial, des d’una vessant pràctica i amb la participació d’experts reconeguts. La primera sessió porta per títol “La gestió del negoci de comerç en temps de dificultats. Nous paradigmes” i anirà a càrrec de Xavier Bordanova i Cristina Jayme, de l’EADA Centre of Retail Management. L’horari dels tallers està especialment pensat per facilitar l’assistència dels professionals del sector, ja que tenen lloc entre les 2 i les 4 de la tarda, quan la majoria de botigues estan tancades.

A la sessió d’aquest dimecres es parlarà de què està passant al sector del comerç, es farà un repàs a l’evolució del comerç minorista durant la crisi i es plantejarà quin és el nou perfil de consumidor sorgit després de la crisi i amb quines estratègies cal apropar-s’hi. També s’exposarà un cas pràctic per exemplificar l’exposició i es resoldran tots els dubtes que puguin tenir els assistents.

Per participar al taller, que és gratuït, cal inscriure’s al telèfon 93 872 42 22 o bé al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet