Primera edició d’Embarrats multitudinària a Sant Joan de Vilatorrada aquest cap de setmana

oct. 27, 2013 No Comments by

Aquest vespre s’ha posat el punt i final a la Fira Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada amb milers de persones al carrer. La primera edició del certamen, que ret homenatge al tèxtil i a la vida de pagès del costat del riu Cardener de principis del segle XX, ha estat tot un èxit. L’organització fa un balanç molt positiu de la fira de recreació històrica, que ha sabut trobar la complicitat de tot el municipi, i ja pensa en l’edició de l’any vinent. Durant tot el dia milers de persones han visitat els espais de la fira que han comptat amb la implicació de les entitats de Sant Joan i del propi comerç, representat per una vintena de parades tematitzades. El públic també ha passejat entremig d’una cinquantena d’estands amb una àmplia oferta d’alimentació, bijuteria i complements. Les visites guiades a les fàbriques tèxtils han estat un encert i durant tota la jornada de diumenge centenars de persones han entrat a Cal Burés i a Cal Borràs, on han pogut veure el funcionament de l’antiga turbina. El recorregut també els ha portat pel carrer Burés i el Passeig del Riu i els ha permès redescobrir la història del municipi.

Dissabte, prèvia potent

Dissabte al vespre es va fer la prèvia de la fira amb l’obertura de la taverna a la plaça de la Ludoteca, amb botifarrada inclosa, i l’itinerari teatralitzat Viatge al cor de la fàbrica i llegendes màgiques del riu, que va reunir més de 800 persones durant més de dues hores. La jornada de dissabte es va tancar amb el concert del Pont d’Arcalís a Cal Gallifa.

Agraïment públic

L’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada vol fer públic un agraïment a totes les entitats, comerços, establiments de restauració i persones a títol individual que han fet possible la primera edició d’Embarrats.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet