La caminada de Vilanova del Camí per promoure l’exercici físic renova el seu poder de convocatòria

oct. 24, 2013 No Comments by

41 caminants i 3 infermeres de l’Equip d’Atenció Primària de Vilanova del Camí van participar dilluns passat en la caminada popular organitzada pel Centre d’Atenció Primària (CAP) d’aquesta població per promoure l’exercici físic com a font de salut. Els participants eren majoritàriament persones amb un estil de vida sedentari i integrants dela Colla Excursionistade Vilanova del Camí. Des del CAP es col·labora amb aquesta entitat fent difusió del seu calendari de sortides.

L’organització va triar un circuit adequat per a tots els assistents. Va ser una caminada agradable, tant pel temps com pel paisatge. A més a més, hi va haver una visita guiada als molins que hi ha a la Font Trobada.

Les responsables de la caminada volen fer públic el seu agraïment per l’èxit de la convocatòria i el seu desig que l’activitat animi la població a practicar exercici físic regularment. També volen fer extensiu aquest agraïment a l’Ajuntament i al servei de Protecció Civil per la seva col·laboració. Al blog de l’EAP Vilanova del Camí, al qual podeu accedir des del web de l’ICS i ara també des de la pàgina web de l’Ajuntament, s’hi pot consultar informació relacionada amb la salut, amb el CAP i amb les activitats que es promocionen des del centre.

L’ICS a la Catalunya Central

La Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut a la Catalunya Central presta atenció sanitària a una població aproximada de 425.000  habitants de les comarques de l’Anoia, el Bages, el Berguedà i Osona. És un equip d’uns 1.400 professionals que està al servei dels ciutadans en 39 centres d’atenció primària i 112 consultoris locals.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet