El pastís i el menú de la fira completen l’oferta gastronòmica d’Embarrats

oct. 24, 2013 No Comments by

El pastís i el menú de la fira completen l’oferta gastronòmica d’Embarrats que se celebrarà aquest cap de setmana a Sant Joan de Vilatorrada. L’alimentació és un dels eixos d’un certamen que recrea el món tèxtil i la vida de pagès del Cardener de principis del segle XX. En el marc del concurs organitzat des de l’Ajuntament, s’ha escollit la proposta de la pastisseria Flor de Neu com a pastís de la fira en forma de pa de pessic amb melmelada i xocolata. La recepta del pastís es posarà a disposició de tot els pastissers del municipi perquè també l’ofereixin durant tot el cap de setmana i tingui continuïtat a partir d’ara. El concurs ha comptat amb la participació de tres establiments (Forn de Cabrianes, Flor de Neu i Pastisseria Miquel) que han presentat quatre postres diferents.

Menú Embarrats

En paral·lel, també s’ha dissenyat el menú de la fira que es podrà degustar als establiments de restauració de Sant Joan que ho desitgin. Un menú que ha estat confeccionat pel Restaurant Bar Soler. Uns primers plats amb escudella catalana, patates emmascarades, patata i col, uns segons amb botifarra, cansalada i arengades i les postres amb el pastís d’Embarrats recrearan els àpats de l’època. La presentació del pastís i del menú s’ha fet aquest migdia a l’Ajuntament i ha comptat amb la participació de Melitó Simon i David Soto, de la pastisseria Flor de Neu, i d’Albert Bermudez i de Mònica Soler, del Restaurant Bar Soler.

 

Àmplia oferta

L’oferta gastronòmica del certamen es completa amb el xampany de pobre, l’entrepà de botifarra blanca i ceba confitada i uns entrants en forma de tapa amb cansalada virada, codony, botifarra negre i bacallà sobre una llesca de pa amb tomàquet. Tots els establiments de Sant Joan tindran l’oportunitat d’oferir aquestes propostes durant el cap de setmana. L’Ajuntament treballarà perquè l’oferta tingui continuïtat i doni personalitat al municipi.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet