Una setantena d’actors i 25 comerços tematitzats seran a Embarrats

oct. 22, 2013 No Comments by

El compte enrere per a la celebració de la Fira Embarrats ha començat. El certamen, que se celebra aquest cap de setmana a Sant Joan de Vilatorrada, comptarà amb una setantena d’actors que participaran als espectacles de carrer que s’han programat. El teixit associatiu del municipi s’ha abocat a una fira que recrea el món tèxtil i la vida a pagès del costat del Cardener de principis del segle XX. Embarrats comptarà amb la participació de 25 comerços de Sant Joan que es tematitzaran expressament amb motius d’època. Aquestes estands estaran situats al carrer Vilaseca, davant de Cal Gallifa.

Una cinquantena de parades

Embarrats també comptarà amb una oferta comercial important formada per unes 50 parades durant tota la jornada de diumenge. A l’espera de tancar les inscripcions, els organitzadors confien a arribar a aquesta xifra. Els visitants tindran una àmplia oferta d’alimentació, bijuteria i complements i objectes per a la llar.

Podeu consultar el programa de la fira a la següent adreça:

http://www.santjoanvilatorrada.cat/documents/1650476298.pdf

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet