L’Ecoviure dels rècords obre portes demà a la tarda al Palau Firal de Manresa

oct. 17, 2013 No Comments by

La fira Ecoviure arriba als 15 anys de trajectòria en un molt bon moment. L’edició de 2013 és la de les xifres rècord perquè el certamen obrirà portes demà a les 4 de la tarda amb 109 expositors en una edició centrada en les energies renovables. Manresa esdevindrà la capital de la sostenibilitat amb un paper cada vegada més destacat per a la biomassa, que convoca 23 expositors que comercialitzen productes relacionats amb aquest tipus d’energia.

Acte d’inauguració

La inauguració serà a les 18.30 a la sala d’actes del Palau Firal de Manresa i comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el president de la comissió organitzadora d’Ecoviure i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, el president del Comitè Executiu de Fira de Manresa i president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals, i la diputada adjunta de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Mercè Rius. Durant l’acte es lliuraran els guardons al vi ecològic i a les instal·lacions i construccions sostenibles per a estudiants i els premis al concurs fotogràfic El Bages en imatges. L’activitat al Palau Firal començarà a les 9 del matí amb el Fòrum Energia d’Ecoviure que reunirà un centenar de professionals que participaran en ponències i debats que tractaran aspectes relacionats amb la rehabilitació i l’eficiència.

 

Tot el cap de setmana

La fira obrirà dissabte i diumenge de les 10.30 a les 20.30 i els 109 expositors ocuparan tota la planta baixa del Palau Firal de Manresa i una part de l’exterior. L’entrada és gratuïta i tota la informació es pot consultar a la pàgina web www.ecoviure.cat

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet