Un centenar de persones participen a la jornada esportiva de dinamització de la salut

oct. 08, 2013 No Comments by

Un centenar de persones van participar aquest dissabte en la celebració de la primera jornada esportiva de dinamització de la salut de Manresa. Althaia, Grup Mutuam, CP La Balconada, Mosaic, Club Vela, Cube i la Federació Catalana de Petanca eren els organitzadors d’aquesta proposta que ha servit per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra aquest dijous, 10 d’octubre.

I és que, a més de la promoció d’hàbits saludables –tal i com s’havia anunciat-, aquesta jornada tenia com a objectiu principal la integració de les persones amb problemes de salut mental. Tot i això, la convocatòria de l’activitat es va fer oberta a tota la ciutadania sense assenyalar, de manera clara, que aquest n’era el motiu. I és que el que es pretenia era aconseguir una integració invisible, com es diu tècnicament, fent que tothom que estigués interessat en les activitats esportives que es proposaven hi participés.

La resposta aconseguida ha estat molt bona, destacant la participació de 12 parelles al campionat de petanca i 5 més al de ping-pong. En total, un centenar de persones que es van repartir en les activitats de marxa nòrdica, zumbadance i també balls de saló. A més, també es va celebrar un dinar amb una seixantena de persones. Per tot plegat, els organitzadors, especialment els professionals implicats en la salut mental, en fan un balanç positiu i no descarten repetir-ho de nou.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet