Una seixantena de persones participen a la xerrada de la Clínica sobre TDAH

oct. 07, 2013 No Comments by

El passat dijous la sala de reunions de la Clínica Sant Josep es va omplir de nou en la tercera xerrada del cicle Clínica Oberta. Centrada en el TDAH i els trastorns en l’aprenentatge i la conducta en nens i nenes, la proposta va captivar l’atenció d’una seixantena de persones que van escoltar durant més d’una hora les explicacions de la Dra. Ana Blázquez, psiquiatra de l’Institut de Neurociències de la Catalunya Central. L’acte va ser presentat pel Dr. Pere Bonet, Director de Salut Mental d’Althaia.

Durant la xerrada, la Dra. Blázquez va convidar diverses vegades els assistents a fer consultes i comentaris. Això va fer que resultés molt enriquidora tant per les experiències aportades per les persones que hi van participar com per les respostes i orientacions que van exposar el Dr. Bonet i la Dra. Blázquez.

Abans d’acabar l’any encara hi ha previst una nova xerrada que clourà el cicle de xerrades d’aquest 2013.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet