Althaia obre aquest octubre 11.000 metres quadrats a l’edifici ampliat de Sant Joan de Déu

oct. 03, 2013 No Comments by

El projecte d’ampliació de l’Hospital Sant Joan de Déu de la Fundació Althaia fa un pas mes aquest mes d’octubre amb la posada en marxa d’una part ja finalitzada de la segona fase d’obres. Es tracta de dues noves unitats d’hospitalització amb 24 habitacions cada una; l’àrea de Qualitat, Innovació i Docència, amb aules i una sala d’estudi; el Servei de Documentació i Informació Clínica; i la sala d’actes, amb capacitat per a unes 200 persones.

L’obertura d’aquests nous espais es farà visible amb el nou vestíbul principal on hi haurà un taulell amb el punt d’informació per als usuaris. Aquest es convertirà en el centre neuràlgic de l’hospital des d’on es usuaris es podran dirigir al seu destí. Aquest vestíbul es troba a la planta 0 de l’edifici ampliat, igual que altres serveis d’atenció als pacients i familiars.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet