Nostrum ja té 32 establiments a Barcelona i 71 al conjunt de l’estat

oct. 02, 2013 No Comments by

Aquesta setmana ha obert portes a Barcelona, a la Travessera de Gràcies 165, un nou establiment de Nostrum, el que fa32 ala ciutat de Barcelona i 71al conjunt del’estat. L’empresa, que està immersa en el procés d’expansió més gran que ha viscut d’ençà que va néixer fa més de 125 anys, ha previst inaugurar prop d’una vintena més de punts de servei fins a final d’any. De mitjana, cada establiment comporta, de mitjana, la creació de tres llocs de treball.

Malgrat l’increment de producció, les cuines centrals, a peu de l’autopista Terrassa-Manresa , mantenen la clara aposta pel productes de proximitats, amb un ampli ventall de proveïdors de la Catalunya Central. La majoria de plats tenen la seva base en la cuina mediterrània i en el seu procés d’elaboració no s’utilitzen ni conservants ni colorants. L’espectacular creixement es va iniciar el setembre de l’any passat amb la implantació de tots els preus dels plats a 1, 2 i 3 euros.

El model de negoci de Nostrum ha tingut també molt bona entrada a Madrid on aquesta mateixa setmana s’ha obert el vuitè establiment, en aquest cas, al carrer General Martínez Campos. A Catalunya, la firma està molt consolidada i manté un notable ritme de creixement. Així el 18 de setembre es va obrir el tercer local a Sant Cugat del Vallès i dos dies després, el primer de Lleida. Aquest mes, Nostrum també ha inaugurat a Sant Sebastià i a València.  De cara a aquest proper octubre es començarà el procés de penetració a les Illes Balears i a Andorra.

 

Nostrum fomenta l’autoocupació

Nostrum va néixer l’any 1998 i té actualment té 71 botigues a tot Espanya. És líder a Espanya en el sector de l’Home Meal Replacement, o menjar casolà de substitució. I és que molts dels seus plats es cuinen seguint receptes tradicionals i amb productes de proximitat. L’estratègia d’implantació de l’empresa, mitjançant el sistema de franquícies, se centra en grans i mitjanes ciutats. En aquests moments es pot accedir a una franquícia Nostrum a partir de 70.000 euros, el que el converteix en una excel·lent alternativa per a emprenedors que busquen crear un negoci per a l’autoocupació.

L’aposta de Nostrum pel model low cost ha permès doblar el nombre de nous clients. El producte que ofereixen els punts de servei Nostrum està pensat tant per a tot de clients, inclòs el familiar, ja que els preus dels plats competeixen directament amb els de la cistella de la compra de les famílies. A més de portar el menjar a casa o a la feina, el client pot també escalfar i menjar en el mateix establiment, ja que tots disposen de zona per menjar.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet