La Fira d’Antiguitats i Brocanters de Manresa arriba a la tercera edició

oct. 02, 2013 No Comments by

Aquest proper cap de setmana arriba a Manresa la tercera edició de  la Fira d’Antiguitats i Brocanters que preveu la presència d’un 35 d’expositors, procedents de diferents localitats de Catalunya i alguns d’altres comunitats. El certamen, que se celebrarà al Palau Firal de Manresa, tindrà el mateix format que els dos anys anteriors, que és el de deballage o descarregada.

Aquesta Fira d’Antiguitats i Brocanters, ha passat a celebrar-se a la tardor per no coincidir amb el Firantic que també ha entrat a formar part del calendari firal de Manresa.  En les edicions anteriors l’afluència de visitants ha satisfet les expectatives dels expositors amb una oferta d’articles i de preus molt àmplia.

Tot i que s’adreça a un segment concret, l’organització espera una bona resposta de públic durant els dissabte 5 i diumenge 6 d’octubre.

L’entrada al Palau Firal valdrà 3 euros, un import que es descomptarà en el cas de fer-se efectiva una compra. En ambdós dies, la fira s’obrirà a les 10 del matí i el dissabte s’allargarà fins a les 9 del vespre i el diumenge a les 8.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet