La cursa de cambrers i la festa final amb el sorteig del creuer tanquen la 17ena campanya Quin Passeig

oct. 02, 2013 No Comments by

Gran ambient a la festa final de la campanya Quin Passeig que va tenir lloc aquest diumenge a la tarda al centre de Manresa. Les activitats van començar al primer tram del Passeig, on va tenir lloc la cursa de cambrers en què van participar una quinzena de professionals d’aquest ofici. Entre d’altres obstacles, els cambrers van haver de passar per fustes oscil·lants i per un itinerari amb cons sense fer caure les copes que portaven a la safata. Una demostració d’habilitat i rapidesa, que van guanyar els cambrers Omar, Madalid i Abel.

Després, la festa va traslladar-se a la terrassa del bar Plaça on va actuar en Txema, del grup d’animació per a tota la família Bussiart. A la mitja part, va fer-se l’esperat sorteig del creuer dela Mediterrània. D’entre els milers de butlletes dipositades pels clients de les terrasses al llarg de l’estiu, l’escollida va ser la de Rosa Acedo Morillo, de Sant Vicenç de Castellet.

Amb aquest esdeveniment Quin Passeig va acomiadar la dissetena temporada d’estiu que ha portat al Passeig diferents activitats com concerts, balls, tallers, contes, jocs i sortejos.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet