Ecoviure 2013 vol fer llepar els dits amb gastronomia ecològica

oct. 02, 2013 No Comments by

La  gastronomia amb productes ecològics i de proximitat tindrà un paper destacat en la propera edició de la Fira Ecoviure, que se celebrarà del 18 al 20 d’octubre al Palau Firal de Manresa. Hi haurà dos cuiners que donaran a conèixer els trucs per aconseguir plats saludables i gustosos. Així, David Sanglas, del Restaurant Sambucus, se centrarà, el dissabte, de12 a2 de la tarda, a parlar i elaborar plats amb herbes aromàtiques, i Eva Davó, del Restaurant El Diván de los Sentidos i Alternativa3, ala mateixa hora de diumenge, elaborarà diferents plats amb productes produïts en condicions de justícia i desenvolupament sostenible.

L’aula gastronòmica del proper Ecoviure ha completat una interessant agenda que inclou una degustació de cafè ecològic i comerç just, el dissabte, de4 a6 de la tarda, a càrrec de Maria Fernández; el taller de pa Baraka, el dissabte, de4 a8 del vespre, amb l’artesà Idris Cruz com a formador. Per últim diumenge, a les6 ales 8 del vespre, Laia Sàez i Laura Pérez, d’Alternatura, presentaran els seus dolços saludables amb ingredients ecològics i de qualitat, a partir de criteris dietètics i nutricionals.

Elguany, l’Ecoviure continuarà amb una àmplia oferta relaciada amb l’activitat sostenible. En aquest sentit, la biomassa incrementarà el seu pes dins la mostra.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet