Quin Passeig diu adéu a l’estiu aquest diumenge amb la tradicional cursa de cambrers i el sorteig d’un creuer per la Mediterrània

set. 26, 2013 No Comments by

Les terrasses del Passeig de Manresa tanquen aquest diumenge la campanya d’estiu amb diferents activitats obertes a la participació de tothom. A les 5 de la tarda, al primer tram del Passeig, entre La Guillermina (antic Canaletes) i el Xaloc, tindrà lloc la tradicional cursa de cambrers, en què els participants hauran de superar diferents proves i demostrar la seva habilitat portant una safata a la mà. A partir de 2/4 de 7 de la tarda, l’activitat es traslladarà a la terrassa del bar Plaça, on se celebrarà la festa final de Quin Passeig, amb animació i l’elecció de la butlleta guanyadora del creuer per la Mediterrània d’entre totes les que han omplert els clients de les terrasses al llarg de l’estiu. Aquest sorteig compta amb la col·laboració de Viatges Massanés.

La d’enguany ha estat la 17a campanya Quin Passeig Manresa. Des dels volts de Sant Joan fins ara ha impulsat diferents activitats per tal de dinamitzar aquesta zona de la ciutat. Entre les accions que han tingut més bona acollida, hi ha el sopar-concert amb l’Orfeó Manresà i el sopar amb cantada d’havaneres, dos esdeveniments ja consolidats en el calendari estiuenc de Manresa. Les activitats infantils també han tingut una presència important, amb tallers de cuina, contes i manualitats.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet