Projecte Mosaic i Cuina Justa signen un conveni de col·laboració per ajudar a les persones que pateixen malalties mentals

set. 24, 2013 No Comments by

El president de la Fundació Germà Tomàs Canet, Germà Pascual Piles, i el president de la Fundació Cassià Just, Joan Rigol, com a representants de les entitats promotores de Projecte Mosaic i de Cuina Justa, han signat un conveni marc de col·laboració entre ambdues entitats. L’acte, que ha tingut lloc a l’Edifici Mosaic de Manresa, simbolitza l’inici d’una relació que permetrà que  en un futur proper els usuaris de Mosaic puguin formar part dels projectes empresarials que Cuina Justa desenvolupi a la comarca del Bages.

Concretament, el conveni té per objectiu desenvolupar un pla de col·laboració i cooperació per tal de treballar diferents aspectes:

  • sensibilitzar i implicar la comunitat en general, les administracions i empreses de la comarca en la lluita contra l’estigma de la persona amb malaltia mental
  • desenvolupar els lineals de negoci de Cuina Justa a la comarca del Bages
  • inserir persones provinents de Projecte Mosaic en els lineals de negoci de Cuina Justa a la comarca
  • ampliar i connectar la xarxa d’atenció a les persones amb malalties mentals

D’aquesta manera es pretén generar sinèrgies entre les diferents entitats del territori i augmentar les possibilitats d’ajudar a de les persones amb problemes de salut mental i/o addiccions a través de l’habilitació i l’ocupació a la feina per tal de generar vinculació i promoció personal i laboral.

A la signatura del conveni hi han assistit directius i representats de les principals entitats promotores de Mosaic i de Cuina Justa com a mostra de suport a la iniciativa.

MOSAIC
El Projecte Mosaic té com un dels seus principals objectius afavorir la inserció comunitària de les persones amb malalties mentals mitjançant la inserció i l’entorn laboral.

CUINA JUSTA

L’empresa social Cuina Justa ocupa treballadors amb fragilitats mentals i socials en els seus lineals de negoci.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet