Nou restaurants de Diesa cuidaran la salut dels seus clients amb menús cardiosaludables per la Setmana del Cor

set. 20, 2013 No Comments by

Nou restaurants del grup Diesa s’afegiran la setmana vinent a la celebració de la 4a Setmana del Cor de Manresa. Ho faran oferint a tots els seus clients menús cardiosaludables, d’acord amb les recomanacions que els professionals de la medicina fan per a la prevenció de malalties cardiovasculars. Fruita i verdura fresca, peix blau, carns blanques i llegums, seran els ingredients principals dels plats que podran trobar-se en aquests establiments entre els dies 23 i 29 de setembre.

Els restaurants que participaran en la iniciativa són Casa Pio, Piper, Atenes, Sant Isidre, Bufalvent, Cibus, Breicafe, Maïami i Passeig. Tots ells lluïran un distintiu que els identificarà com a establiments col·laboradors de la Setmana del Cor.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet