El Kursaal i Kids&Us s’alien per produir ‘Jan&Júlia: benvinguda, nanny’, un espectacle musical en català i anglès per a infants de 4 a 10 anys

set. 18, 2013 No Comments by

El musical Jan&Júlia: benvinguda nanny’ és el resultat de la suma de voluntats i actius del teatre Kursaal i de Kids&Us School of English. L’interès perquè els nens i nenes s’acostin a la llengua anglesa els ha mogut per crear un espectacle amb música en directe, cançons, i l’anglès i el català com a llengües vehiculars. El Kursaal volia preparar algun espectacle amb anglès i “vam plantejar la nostra inquietud a Kids&Us”, segons explica Valentí Oviedo, gerent del Kursaal. Els van convidar a veure ‘El meu primer Nadal al Kursaal’, un espectacle del Servei Educatiu, per veure si els encaixava aquest tipus d’espectacle i “ens en vam enamorar”, confessa Natàlia Perarnau, fundadora de Kids&Us school of english “i vam veure que amb el Kursaal hi podia haver una entesa”.

D’aquí va sorgir Jan&Júlia: benvinguda nanny’, amb la idea que els infants convisquin amb l’anglès d’una manera natural i divertida, amb la història de dos germans (el Jan i la Júlia) que tenen una nova cangur anglesa (la Danielle).

‘Jan&Júlia: benvinguda nanny’ s’estrenarà el diumenge, 13 d’octubre en dues funcions (a les 12h i a les 18h) a la sala gran del Kursaal de Manresa, i s’ha creat amb la voluntat que més endavant l’espectacle pugui itinerar, especialment per les ciutats on Kids&Us School of english té algun centre, i que a hores d’ara ja són 156 a Catalunya, estat espanyol i Europa.

El Jan i la Júlia, dos germans que ja han protagonitzat diversos espectacles del Servei Educatiu del Kursaal (‘El meu primer Kursaal’ (estrenat el 2001), ‘El meu primer Sant Jordi’ i ‘El meu primer Nadal al Kursaal’ (estrenats el 2012)), comparteixen protagonisme, aquesta vegada, ambla Danielle, la seva nova cangur anglesa. I amb ella cantaran cançons, apendran jocs i faran que un dia de pluja es converteixi en un dia lluminós i divertit.

Les cançons que interpretaran en directe, acompanyats per 3 músics, seran en anglès i són arranjaments de peces de musicals i pel·lícules com ‘The sound of music’, ‘The little shop of horrors’ o ‘Shreck, the musical’. Segons Cristina Gonzàlez, responsable del Servei Educatiu del Kursaal, els diàlegs previs a les cançons, les coreografies i el context faran les cançons es puguin entendre. En aquest sentit, Natàlia Perarnau, explica que “hem volgut trobar un fórmula que no desanimi” i que puguin entendre els nens i nenes no angloparlants.

Les entrades per veure l’espectacle es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet (www.kursaal.cat). El preu per nens i nenes és de 10€ (8€ amb Carnet Imagina’t) i per als adults és de 12€ (10€ amb Carnet Galliner i Carnet Imagina’t).

Kids&Us i el Kursaal

Kids&Us: aprendre l’anglès de forma natural

Kids&Us ha desenvolupat un mètode exclusiu i innovador per a l’aprenentatge de l’anglès per a nens i nenes d’entre 1 i 18 anys basat en un model d’immersió lingüística que aconsegueix que els infants adquireixin el llenguatge com ho fan amb la seva llengua materna. La creadora del mètode, l’emprenedora i filòloga de professió Natàlia Perarnau, va començar a desenvolupar el projecte a partir de l’experiència amb els seus propis fills. Avui, arriba a més de 25.000 nens d’Espanya i Europa a través de la xarxa d’escoles Kids&Us, que es troba en ple procés d’expansió. L’empresa, amb seu a Manresa (Barcelona), compta amb 156 centres i es consolida com a referent en el sector de l’ensenyament d’idiomes.

Servei Educatiu del Kursaal: diversió i formació

El Servei Educatiu del Kursaal té la voluntat d’apropar el món de les arts escèniques (teatre, música, dansa i circ) als nens i nenes de la Catalunya Central, a través d’experiències col·lectives que els permetin una participació directa, i aconseguir que anar al teatre vagi més enllà del gaudi, i esdevingui una font de formació i creixement personal. Inciatives com ‘Fem òpera!’ i ‘Fem Dansa!’ han estat capdavanteres com a propostes educatives nascudes en el si d’un teatre i que s’ofereixen als centres de secundària de tota la Catalunya central.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet