La Cambra aposta per millorar la competitivitat del sector comercial amb un programa d’assessoraments gratuïts

set. 17, 2013 No Comments by

La Cambra de Comerç de Manresa aposta per millorar la competitivitat del sector comercial del Bages, format majoritàriament per petites i mitjanes empreses, amb la posada en marxa d’un programa gratuït d’assessorament. L’objectiu és que els establiments obtinguin un diagnòstic personalitzat de la seva situació i propostes per millorar, a partir de l’anàlisi de set àrees clau del negoci. La Cambra ofereix als comerços que participin al programa la visita d’un consultor que estudiarà l’establiment i elaborarà un document detallant-ne els punts forts i punts febles i fent propostes d’actuació.

Els set aspectes clau que s’analitzaran en la fase de diagnòstic són les característiques generals del comerç, l’entorn comercial i els factors d’atractivitat i competencial, la imatge externa i interna de l’establiment comercial, la gestió del punt de venda, les accions en màrqueting i comunicació i la política comercial i de gestió financera.

Amb tot això, el tècnic elaborarà un document amb propostes que puguin aplicar-se de manera fàcil i ràpida. Entre d’altres, el comerç obtindrà una proposta de millora competitiva, centrada en la gestió del punt de venda, una orientació cap a una gestió proactiva del comerç, la posada en valor de les seves pròpies capacitats i recursos, i informació de com aplicar al negoci noves tècniques de màrqueting, comunicació i aparadorisme.

Els establiments que vulguin participar en aquest programa cal que es posin en contacte amb la Cambra de Comerç de Manresa al telèfon 93 872 42 22 o bé al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org. El projecte compta amb el finançament de la secretaria d’estat de Comerç del ministeri d’Economia.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet