El sopar amb cantada d’havaneres al Passeig supera totes les expectatives

set. 10, 2013 No Comments by

El sopar amb cantada d’havaneres va omplir divendres passat el Passeig de Manresa de música i sabors mariners. El públic va acollir amb entusiasme la segona edició d’aquest esdeveniment, que es consolida com una de les cites indispensables de l’estiu a Manresa, gràcies a la combinació de música i gastronomia. Els assistents al sopar van poder gaudir de les havaneres interpretades pel Grup d’Havaneres Cor de Catalunya mentre degustaven un sopar creat especialment per a l’ocasió i que tenia com a protagonistes els productes del mar com ara els llagostins, les anxoves, les escopinyes i els musclos o el tradicional suquet.

El temps va acompanyar al llarg de tota la vetllada tot i la pluja que va caure a primera hora al centre de Manresa. Finalment, una temperatura agradable i un molt bon ambient van ser els protagonistes d’una nit en què els aires mariners van arribar fins al bell mig de Manresa.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet