El Montepio demana canviar els radars per panells lluminosos al tram sud de la C-55

set. 05, 2013 No Comments by

El Montepio de Conductors demana al Govern català que canviï els nous radars que s’han instal·lat al tram sud de la C-55 per panells lluminosos equipats amb indicadors de velocitat. L’entitat defensa que aquests dispositius són més eficients que els radars perquè “t’informen de la velocitat i et fan estar al cas, mentre els radars multen a posteriori i no tenen aquesta funció preventiva”. El Montepio assenyala que els indicadors de velocitat no tenen afany recaptatori a diferència dels radars de velocitat. Amb l’eliminació de l’indicador a Sant Pau, la C-55 només té un panell lluminós a l’alçada de Monistrol de Montserrat en l’actualitat. L’entitat fa aquesta petició després que el Servei Català de Trànsit hagi instal·lat tres radars nous al tram sud de l’eix del Llobregat entre Manresa i Abrera i ja en sumen cinc en aquest carretera.

Més radars a la C-58

A més, el tram de la C-58 entre Vacarisses i Viladecavalls, que té un radar actualment, en tindrà tres més segons ha anunciat el Servei Català de Trànsit. El Montepio denuncia que “aquesta situació és desorbitada per al territori” i demana “altres mesures per reduir la sinistralitat d’aquestes carreteres que no sempre passin per la via recaptatòria que suposa la multiplicació de radars”.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet