Torna el sopar amb cantada d’havaneres al Passeig

ag. 26, 2013 No Comments by

El divendres 6 de setembre tindrà lloc una nova edició del sopar amb cantada d’havaneres al Passeig. Serà a la terrassa del restaurant Passeig a partir de 2/4 de 10 del vespre, amb l’actuació del Grup d’Havaneres Cor de Catalunya. Es tracta de la segona edició d’aquest esdeveniment que vol portar els aires mariners fins al centre de Manresa. És per això que el menú es composa essencialment de productes del mar, amb plats com les escopinyes amb oli de carbó, els musclos a la marinera o el suquet de pescadors.

Les inscripcions per al sopar ja estan obertes i poden fer-se al telèfon 93 876 92 26 o bé al correu electrònic info@quinpasseig.com.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet