El Passeig s’apunta a la Festa Major de Manresa

ag. 21, 2013 No Comments by

La música serà la protagonista al Passeig de Manresa durant els dies de Festa Major. Les terrasses de la cèntrica artèria manresana s’apunten a la festa organitzant balls i concerts als vespres i patrocinant el tradicional concert vermut de dilluns al migdia. Els balls de Festa Major tindran lloc el divendres 30 i el dissabte 31 d’agost a la terrassa del bar Plaça i aniran a càrrec de Jordi Soler. A més, la terrassa de l’Atenes serà l’escenari de música en directe amb Jordi Bruch, divendres, i d’un segon ball de Festa Major amb Josep Sáez, dissabte. Tots els actes començaran a les 10 del vespre.

Torna el concert vermut

El concert vermut, un clàssic del dilluns de Festa Major, tornarà al Passeig el dia 2 de setembre a partir de 2/4 d’1 del migdia. L’acte que organitza Nova Crida i patrocina Diesa Restauració tindrà enguany com a protagonista a la Cobla Contemporània de Sabadell.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet