El Consell Comarcal del Bages visita el Geoparc de Molina a l’Alto Tajo

ag. 20, 2013 No Comments by

El Consell Comarcal del Bages ha conegut el projecte del Geoparc de Molina situat a l’entorn de l’Alto Tajo, a Castella-la Manxa. La gerent del Consell Comarcal del Bages, Cristina Rubio, que també gestiona el Geoparc de la Catalunya Central, ha visitat les instal·lacions del geoparc castellà. El Geoparc de Molina també s’examina aquest estiu amb la voluntat de passar formar part de la xarxa de geoparcs reconeguda per la UNESCO, de la qual en forma part el Geoparc de la Catalunya Central.

Visita completa

La visita va permetre conèixer de primera mà els atractius d’aquest geoparc a través dels punts d’interès a Rillo, el Barranco de la Hoz, la serra de Aragoncillo, el jaciment de Herrería o el cañón del río Gallo.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet