La Fundació Sociosanitària de Manresa compra un solar de 650 metres que permetrà desenvolupar nous projectes assistencials de futur

ag. 05, 2013 No Comments by

Després de molts anys interessant-se per aquests solars, finalment la Fundació Sociosanitària de Manresa ha pogut fer efectiva la compra d’uns terrenys de 650 metres quadrats situats al carrer Remei de Dalt de Manresa, als números 16, 18 i 20, just al costat de l’actual residència Sant Andreu. Aquest solars han costat mig milió d’euros, un preu que des de la Fundació es considera raonable tenint en compte que l’any 2009 havia fet una oferta que doblava aquesta quantitat i que en aquell moment va ser rebutjada per la propietat. Actualment, i després de diferents traspassos de titularitat, el solar era propietat de la SAREB (Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria, S.A.).

Aquest espai, amb una situació privilegiada al nucli antic de Manresa i just a tocar de la residència i l’hospital de la mateixa Fundació, permetrà desenvolupar nous projectes assistencials de futur que en aquests moments encara s’han de concretar, però que aniran, d’una banda en la línia d’ampliar i fer més confortable l’actual residència Sant Andreu i, per l’altra, en remodelar i reestructurar els serveis de la planta baixa de l’Hospital de Sant Andreu.

Des la Fundació Sociosanitària s’apunta que “la crisi ha estat una oportunitat per poder comprar aquests solars en els quals estàvem interessats des de fa temps, perquè ens permeten seguir fent projectes de creixement, però adaptats a les nostres possibilitats i a la conjuntura actual”. També s’apunta que un dels principals valors d’aquests solars és que estan situats en un espai que facilita la connexió directa amb l’hospital de Sant Andreu “i això ens permet fer places de residència per a usuaris amb una complexitat que difícilment es podrien assumir si no tinguessin accés ràpid als serveis sanitaris que proporciona l’Hospital de Sant Andreu”.

Es preveu que la inversió final de tot el projecte estigui a l’entorn dels 3,5 milions d’euros. Aquest mateix mes de setembre es començarà a treballar en la definició del pla funcional dels nous terrenys de la Fundació Sociosanitària.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet