El Montepio celebra el final de les obres al tram sud de la C-55, però recorda que són actuacions provisionals

ag. 01, 2013 No Comments by

El Montepio de Conductors celebra el final de les obres de millora al tram sud de la C-55 que la Direcció General de Carreteres ha finalitzat aquest dimecres. L’entitat recorda que són mesures provisionals a l’espera del desdoblament d’aquesta via entre Manresa i Abrera. El Montepio de Conductors valora en clau positiva l’actuació feta a l’entrada a Manresa, al punt quilòmetric 27, en què s’ha col·locat una mitjana de formigó que separa els dos carrils de circulació. Per a l’entitat això “hauria de permetre corregir aquest punt negre històric perquè s’evitaran els desplaçaments de via i les invasions de carril”. L’entitat és més crítica amb el resultat de les obres a Castellbell i el Vilar al revolt d’accés a l’autopista. En un document presentat a la Direcció General de Carreteres el Montepio havia demanat la col·locació d’una mitjana fins al revolt d’accés a l’autopista sentit Manresa, però l’actuació s’ha limitat a una reordenació dels carrils i a la col·locació de pilones de plàstic que separa els dos sentits de circulació. Es lamenta que “el perill de desplaçament i invasió del carril contrari es manté”.

Hi ha alternatives

El Montepio de Conductors recorda al Govern de la Generalitat que el territori ofereix solucions per descongestionar la C-55. En aquest sentit, “disposem de l’autopista C-16 i tornem a posar de manifest la necessitat d’alliberar el peatge per als residents de la comarca mentre no s’afronti el desdoblament de la via”.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet