Disconnect to connect

ag. 01, 2013 No Comments by

MARC CODINA Disconnect to connect era l’eslògan d’una campanya de Nokia de ja fa alguns anys. I precisament és el que farem molts de nosaltres durant aquest mes d’agost. Imaginar-nos les vacances sense estar a prop del nostre telèfon mòbil se’ns fa massa difícil. La majoria de llocs turístics s’ompliran de gent fent anar mòbils i iPads compulsivament per immortalitzar cada moment. I és que últimament al reservar un hotel ens fixem si té wifi gratuït i quan ens aturem a fer un beure i recuperar energies demanem al cambrer el password per connectar-nos a internet.

Aviam qui s’absté de recuperar els tuits del dia, contestar els missatges de WhatsApp, fer el tafaner a Facebook o bé penjar aquella foto tant guapa a Instagram? No és fàcil perquè totes aquestes accions han acabat formant part de la nostra quotidianitat encara que ens costi reconeix-ho. Renunciar als nostres hàbits i a les seves comoditats és difícil. Ara us vindrà al cap aquella persona que no es cansa de repetir que quan marxa de vacances deixa el mòbil a casa per desconnectar i tal, però de debò que la coneixeu? Jo no, us ho asseguro!

Així que no tingueu remordiments per consultar el vostre mòbil de tant en tant. Ara bé, si trobeu llargues estones de tranquil·litat, perdeu la noció del temps o simplement us dediqueu a no fer res sentiu-vos afortunats. Qui recordarà aleshores el disconnect to connect?

Blog CatPress

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet