El Consell Comarcal aconsegueix 417.000 euros de la Diputació per a cinc projectes fins al 2015

jul. 31, 2013 No Comments by

 

El Consell Comarcal del Bages ha aconseguit una partida de 417.000 euros de la Diputació de Barcelona per a diferents projectes en el marc de les línies de finançament de la Xarxa Barcelona Inversions 2013-2015. Les accions que es duran a terme tenen a veure amb l’ús de les TIC, l’eficiència energètica, el turisme i el desenvolupament econòmic del territori. En el camp de l’energia, el Consell potenciarà l’Agència Comarcal de l’Energia (ACE) i durà a terme la implantació d’un sistema de comptabilitat i gestió energètica i suport general i assistència en matèria d’energia als ajuntaments del Bages.

Servei de Localització Empresarial

El Consell Comarcal també realitzarà accions per millorar les eines i aplicacions informàtiques per assegurar el bon funcionament del Servei de Localització Empresarial Comarcal. Fins ara el servei funciona amb el personal del Consell i es vol fer un pas endavant per fer més visible la pàgina web a internet, promoure i difondre el servei i facilitar, a través de la xarxa i els dispositius mòbils, l’accés a la informació dels polígons, la cerca de noves naus i parcel·les, etc.

Turisme

En l’àmbit del turisme es milloraran les pàgines webs del Consell Comarcal amb la incorporació de la tecnologia schema.org en una actuació pionera a Catalunya que comptarà amb el suport de la UPC. També es treballaran aspectes com la difusió via correu electrònic de tota l’oferta d’actes turístics que es programin i es dissenyarà un aplicatius turístic a través de noves aplicacions per a mòbils.

Més accions

El finançament de la Diputació de Barcelona també permetrà fer realitat una extranet comarcal per millorar l’eficiència dels ajuntaments i plantejar obres a l’edifici del Consell Comarcal amb l’objectiu de millorar la seva funcionalitat i prestació de serveis i la seva eficiència energètica.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet