Tres alumnes de l’Institut Lacetània reben un reconeixement per obtenir una nota superior a 9 a l’examen de Selectivitat

jul. 26, 2013 No Comments by

Els estudiants de segon de batxillerat a l’institut Lacetània Sergi Burniol, Arnau Canyadell i Guillem Font han estat reconeguts pel Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat per haver superat les proves d’accés a la universitat amb una nota superior a 9. La menció se’ls ha donat en un acte que va tenir lloc ahir dijous 25 de juliol. Es tracta d’una fita important per a l’Institut Lacetània, ja que és poc freqüent que un centre tingui tres alumnes distingits en la mateixa convocatòria.

A tot Catalunya, el departament ha distingit un total de 226 alumnes, la meitat de centres públics i l’altra meitat de centres privats. 49 d’aquests centres compten amb més d’un alumne distingit, com és el cas de l’Institut Lacetània.

Al conjunt de l’Institut Lacetània, un 100% dels alumnes que es van presentar a les PAU les han superat amb èxit i la nota mitjana d’accés ha estat d’un 7,2.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet