El president de la Cambra presentarà aquest divendres un estudi monogràfic sobre la situació i perspectives de la indústria catalana

jul. 25, 2013 No Comments by

El president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals, serà l’encarregat de presentar aquest divendres un estudi monogràfic sobre la indústria catalana que ha elaborat el Consell General de Cambres de Catalunya. El treball es farà públic durant la presentació de la Memòria Econòmica de Catalunya 2012, que publiquen anualment les Cambres catalanes. L’acte tindrà lloc aquest divendres 26 de juliol, a les 10.30 del matí, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona. Hi serà present el president de la Generalitat, Artur Mas, a més del president del Consell de Cambres, Miquel Valls, els autors de l’estudi i representants de la resta de Cambres catalanes.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet