Finalitza una setmana carregada d’activitats per celebrar l’onzè aniversari del Centre de Disminuïts Físics

jul. 24, 2013 No Comments by

Divendres va finalitzar, amb un festival de música i ball on hi van prendre part usuaris i professionals, la celebració de l’onzè aniversari del Centre de Disminuïts Físics de la Fundació Althaia. Al llarg de tota la passada setmana, la trentena de persones que viuen en aquesta residència, juntament amb els professionals, familiars, amics i voluntaris, van dur a terme diferents activitats lúdiques, esportives i d’estimulació.

La celebració va arrencar el divendres, 12 de juliol, amb una visita guiada i un dinar a Món Sant Benet. Dilluns i dimarts va tenir lloc el tradicional campionat de boccia, un esport paralímpic. També es van organitzar una gimcana de proves de coneixements, habilitats i estimulació dels sentits, activitats aquàtiques, ball country en cadira de rodes i un concert.

Divendres al migdia va tenir lloc un dels moments més esperats per part dels usuaris, l’entrega dels premis de l’onzè aniversari, un reconeixement als usuaris que any rere any s’impliquen participant en aquestes activitats.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet