Aquest dimecres, últim taller del Petit Xef de la temporada

jul. 22, 2013 No Comments by

Els tallers infantils de cuina per a nens que organitza Quin Passeig! viuran dimecres vinent l’última sessió d’aquesta temporada. El Petit Xef s’acomiadarà dels més menuts amb un taller en què ensenyarà a fer broquetes de fruita, un plat divertit i saludable, molt adequat per als mesos d’estiu. Serà a partir de les 6 de la tarda a la terrassa del bar Plaça. Tothom qui vulgui participar-hi ja pot fer la seva inscripció trucant al 93 876 91 61 o bé enviant un correu electrònic a info@quinpasseig.com. El taller té un preu de 5 euros que inclou la gorra de xef, el berenar i altres obsequis i sorpreses.

Al llarg de tres sessions, el xef Xavier Vargas, que ha estat l’encarregat de conduir els tallers d’enguany, ha ajudat nens i nenes a fer els seus primers passos en el món de la cuina. Es tracta d’una activitat que té molt èxit ja que els més petits gaudeixen manipulant i experimentant amb els aliments. Les dues primeres sessions es van dedicar a les magdalenes i als ‘cupcakes’.

A partir del mes d’agost, tallers de teatre

El teatre serà el protagonista de les activitats infantils que tindran lloc al Passeig durant el mes d’agost. Cada dimarts, i de la mà del grup teatral Petit Espantall, es faran tallers de teatre en què els participants assajaran i representaran una obra. Serà com és habitual a la terrassa del bar Plaça a 2/4 de 7 de la tarda. Abans, però, el dia 30 de juliol tindrà lloc la darrera sessió de l’Hora del conte. Una sessió final sorpresa que posarà fi a aquesta activitat que s’ha fet al llarg del mes de juliol.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet