Més de 600 sol·licituds d’arbitratge per les preferents de CatalunyaCaixa

jul. 19, 2013 No Comments by

L’Oficina d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal del Bages (OCIC) ha tramitat un total de 611 sol·licituds d’arbitratge entre els clients de CatalunyaCaixa amb participacions preferents o amb deute subordinat entre l’1 de desembre i el 12 de juliol. La majoria de les tramitacions són de persones residents a Manresa. L’OCIC fa balanç de les accions realitzades després que divendres finalitzés el termini legal per presentar la documentació a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya.

Des de l’OCIC s’apunta que la xifra de 611 sol·licituds podria ser més alta perquè hi ha clients que han presentat la documentació directament a les mateixes oficines de CatalunyaCaixa. En el cas de Bankia, els afectats només podien tramitar la documentació a la pròpia entitat bancària i el termini va finalitzar dilluns.

CatPress News

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet